RING OSS - 08-12 42 00 17

Innergårdsrenovering Stockholm

RING OSS - 08-12 42 00 17

Innergårdsrenovering

Vi utför större och mindre innergårdsrenoveringar i Stockholm och uteplatser.

Vilken typ av innergårdsrenovering i Stockholm är ni i behov av? Är ni ute efter en omfattande renovering som omfattar markarbeten och stensättning? Eller vill ni enbart byta ut bänkar och cykelställ? Oavsett hur stor eller liten innergårdsrenovering i Stockholm som ni vill utföra så är ni välkommen att kontakta oss för hjälp!

Innergårdsrenovering i Stockholm

Med över 10 års erfarenhet inom renoveringar och markarbeten har vi kunskap och kompetens som krävs för att skapa en skön, trivsam och grön innergård. Oavsett om ni är fastighetsägare till en bostadsrättsförening, hyresgästförening eller offentlig fastighet, kan vi erbjuda lösningar som är anpassade efter era behov, förutsättningar och önskemål inom innergårdsrenoveringar i Stockholm.

Varje enskild innergårdsrenovering i Stockholm är ett projekt för sig som kan kräva alla eller några av dessa moment: rivningar, dränering, överbyggnad och trädgårdsarbete. Som totalentreprenör och byggföretag med många år i branschen kan vi erbjuda helhetslösningar med maskinella tjänster. När ni anlitar oss för innergårdsrenovering i Stockholm ingår rådgivning med besiktning av uteplatsen för att anpassa lösningen till era förutsättningar och göra ett hållbart grundarbete.

Ni är välkommen att kontakta oss när ni behöver hjälp med följande arbetsmoment inom innergårdsrenovering i Stockholm:

1. Sten- och plattläggning

Genom stenläggning hjälper vi till att skapa en tilltalande miljö i innergården och en central del av innergårdsrenovering i Stockholm. Det kan handla om att anlägga sten- och plattor på gångar, cykelställ, trappor, uppfarter eller uteplatser på innergården. En stenläggning gör innergården och uteplatsen till en mycket vackrare plats att vistas eller vila på.

2. Dräneringsarbete

Det händer att innergårdsrenovering i Stockholm behöver fler åtgärder än vad man har räknat med från början. Om innergården och uteplatsen inte setts över på många år kan det ha uppstå läckor, att husgrunden tar in vatten, eller rentav fukt och mögel på väggar. Detta är fel som måste åtgärdas för att arbetet skall hålla sig  i längden. Eftersom vi kan allt inom dränering och markarbeten har vi både kunskap och utrustning för att bistå även inom dränering och rörläggning.