RING OSS - 08-12 42 00 17

Innergårdsrenovering Stockholm

RING OSS - 08-12 42 00 17

Markarbeten

Vi utför allt inom markanläggning och markarbeten i Stockholm.

En innergårdsrenovering i Stockholm kan också innebära bearbetning och uppgrävning av marken. En uteplats är sällan perfekt och marken måste oftast antingen lyftas eller sänkas, allt beroende på vad ni önskar uppnå med er innergårdsrenovering i Stockholm. Vi erbjuder även tjänster inom markarbeten i Stockholm med allt vad det innebär för schaktning, grävning, dränering osv. Kontakta oss om ni har funderingar kring er innergård eller uteplats.

Lång erfarenhet av markarbeten

Med 10 års erfarenhet med stora och små markarbeten vid renoveringar och nybyggnationer är vi rustade med både kompetens och verktygen för att leverera hållbara resultat för innergårdsrenovering i Stockholm. Vid innergårdsrenovering i Stockholm är vi noggranna med att åtgärda läckor, slitage och fuktskador i och runt fastigheten innan vi går vidare med stenläggning, trädgårdsläggning och finplanering.

Som stolta byggarbetare och entreprenörer med många år i branschen anser vi att endast det bästa är gott nog åt våra kunder. När ni anlitar oss kan ni känna er trygga på att vi utför innergårdsrenovering i Stockholm och maskinarbeten från grunden.

Olika typer av markarbete i Stockholm

Beroende på vilken typ av innergårdsrenovering i Stockholm ni önskar göra och vad som är slutmålet för upprustningen på uteplatsen, så kan markarbeten se olika ut. Vi har lång erfarenhet med markanläggningar och markarbete i Stockholm och ni kan därför vända er till oss när ni vill planera och genomföra en innergårdsrenovering i Stockholm.

Att genomföra markarbete i Stockholm kan vara komplext arbete då man oftast måste ta hänsyn till trånga utrymmen och trafik. Vi arbetar med både hållbara material och rätt utrustning för att göra ett bra grund- och markarbete i Stockholm som är hållbart och håller många år framöver.

Markarbete kan innebära en eller flera av följande arbetsmoment och tjänster:

  • Schaktning.
  • Grävning.
  • Dränering.
  • Sten- och plattläggning.
  • Enskilt avlopp.
  • Anläggning av markbädd.
  • Montering av tätskikt och isolering.
  • Läggning av gräsmatta.
  • Trädgårdsarbete.