RING OSS - 08-12 42 00 17

Innergårdsrenovering Stockholm

RING OSS - 08-12 42 00 17

Om Oss

Vi bistår med tjänster som stenläggning, dränering, markarbeten och trädgårdsarbeten.

Välkommen till TMJ Entreprenad AB! Byggföretaget grundades av Tobias Michael Johansson i 2020 men trots den unga åldern har över 10 års erfarenhet inom renoveringar och markarbeten i Stockholm. Kontakta oss om ni önskar göra innergårdsrenovering i Stockholm!

Totalentreprenad för innergårdsrenovering i Stockholm

Våra kunder är främst privatpersoner, men vi tar också på oss uppdrag från företagskunder. Som privatpersoner kan ni utnyttja ROT-avdraget för flera av våra tjänster såsom dränering och anläggning av enskilt avlopp. Vi brinner för att ta hand om er innergård och utemiljö från grunden till de sista detaljerna. Vi utför alltid vårt arbete ytterst noggrant och omsorgsfullt. Behöver ni en stenläggare i Stockholm eller hjälp med markarbete för att lyfta och skapa en skön innergård, är ni varmt välkommen att kontakta oss för en innergårdsrenovering i Stockholm.

Våra tjänster inom innergårdsrenovering i Stockholm

Som totalentreprenör utför vi de flesta typer av markarbeten och anläggningsprojekt som faller under innergårdsrenovering i Stockholm och omfattar även utemiljöer, lekplatser, parker, gemensamhetsområden. Vi har maskiner och utrustning för att transportera, schakta och lyfta stort och smått. Kontakta oss när ni har behov av följande tjänster: 

  1. Anlägga ny eller renovera befintlig trädgård - tillsammans med er tar vi fram en trädgårdsdesign och tittar på förutsättningar för att skapa den nya trädgården. 
  2. Sten- och plattläggning - vi lägger sten oavsett om ni väljer natursten, kullersten eller gatusten. 
  3. Markarbeten och grundläggning - vi gör dränering, isloering, anlägger enskilt avlopp, grävning och schaktning, vi kan allt inom markarbeten!

Tillsammans med kunden skapar vi nya innergårdar och gör om gamla utemiljöer och innergårdsrenovering i Stockholm! Kontakta oss om ni vill veta mer hur vi kan bistå er!